Főváros és Vidéke IngatlanirodaFőváros és Vidéke Ingatlaniroda
NYITÓOLDAL | OLDALTÉRKÉP | KAPCSOLAT | Real estate management, flat management
 

Linkgyűjtemény, linkcsere partnerekLink elhelyezés, linkcsere

Amennyiben szeretne Ön, vagy cége felkerülni a fenti listába, kérem vegye fel velünk a kapcsolatot a webmaster@rivalcomp.hu címen. Elhelyezzük cége nevét, logóját a fenti módon, cserébe mi is szívesen látnánk az Ön oldalán egy cégünk weboldalára mutató linket. Ehhez helyezze el weboldalán a következő kódot, mely az alábbi eredményt adja:

<a href="https://www.lakaskezeles.com" target="_blank"><img src="https://www.lakaskezeles.com/img/banner_468x60.jpg" alt="Lakáskezelés, ingatlankezelés" title="Lakáskezelés, ingatlankezelés" width="468" height="60" border="0" /></a><br /><a href="https://www.lakaskezeles.com" target="_blank">Lakáskezelés, ingatlankezelés - Főváros és Vidéke Ingatlaniroda</a>
A linkgyűjteménybe való kerülés feltétele, hogy a linkelt oldal nem politikai irányzatú, nem sért etnikai vagy kisebbségi jogokat, nem sérti az emberi jogokat, nem ellentétes a Magyar Köztársaság Alkotmányával vagy hatályos törvényeivel, nem sért más vallású személyeket vallási önérzetükben. Nem elfogadható továbbá bűncselekményre, zendülésre, szabálysértésre, vagy ezekben való részvételre buzdító oldalak linkjeinek elhelyezése. Nem tartalmazhat az oldal olyan adatot, amely személyiségi jogokat sért(het), más személyek, vállalkozások nem nyilvános adatait tartalmazzák, vagy ahhoz való hozzáférést biztosít(hat)nak. A fentiekkel nem összeegyeztethető tartalommal rendelkező oldalak linkjeit eltávolítjuk.

Egyéb linkek

Ingatlan -
Eladó, kiadó lakás

Varga Katalin
Főváros és Vidéke
Ingatlaniroda


Telefon
06 20 9462954
06 20 9459749


Fax
06 1 7002550


E-mail
info@lakaskezeles.com


Számítógép javítás, PC szerviz
Informatikai partner


Honlapom a
Webhosting
vendégszeretetét élvezi


Hirdetések


Pagerank
Free Page Rank Checker

Valid XHTML
Valid XHTML 1.0 Transitional

  Webdesign (C) Copyright 2009, RivalComp. Minden jog fenntartva. IMPRESSZUM | WEBMESTER